top of page
Search
  • BMO

Rita og Trond gratulerer

Bakklandet Menighets Omsorgssenter er kåret til byens beste sykehjem i en brukerundersøkelse blant samtlige sykehjem i Trondheim! Dette strålende resultatet ble feiret fredag 11.3. med besøk av byens ordfører Rita Ottervik og næringsminister Trond Giske.

BMO har vært drevet som sykehjem av Bakklandet menighet siden 1978, og både menigheten og hjemmets styre har hele tida hatt store ambisjoner for stedet. Det har vært arbeidet målrettet og langsiktig for å skape et sykehjem med trivsel for både ansatte og beboere, og en har et klart fokus på miljø, fellesskapsopplevelse, omtanke for den enkelte og solid, dyktig, faglig pleie. Det er en stor glede at dette nå gir uttelling i dette resultatet av brukerundersøkelsen som har omfattet alle byens sykehjem.

Orfører Rita Ottervik gratulerte BMO med resultatet, og uttrykte glede over det gode samarbeidet mellom kommunen og BMO. Hun understreket også verdien av at BMO ikke ble drevet kommersielt med tanke på overskudd til eierne, men ideelt, slik at alle midler hele tiden brukes til å bedre forholdene ved institusjonen. Orføreren overrakte en vakker blomsterbukett til styrer Kristin Svendsen.

Næringsminister Trond Giske deltok også i den fine mottakelsen i Havestua ved BMO, og ga sin hilsen til institusjonen, før han overrakte konfekt til beboere og personale. Han minnet om at han bor i BMOs nærområde, og håpet det var

mulig i sette av en plass til ham om 40 års tid, når han kanskje kom til å trenge det.

Før den tallirike forsamlingen koste seg med kaffe og bløtkake, tok også styrer Kristin Svendsen ordet og takket for heder og opmerksomhet. Hun uttrykte stor glede over denne anerkjennelsen, og mente den hang sammen med et langvarig, målrettet arbeid ved BMO for å skape gode forhold både for beboere og ansatte.

Det er all grunn til å gratulere BMOs styrer Kristin Svendsen og styrekeder Torsten Hanssen med dette strålende resultatet, som vi tror vil anspore til å fortsette arbeidet for at hjemmet skal være på topp også i årene som kommer!

Tekst og foto: Knut Kittelsaa

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page